Uppgradera till ett serviceavtal

I lager.

455 kr/år

Detta erbjudandet är riktat till dig som de senaste 30 dagarna har haft en underhållsservice som vi på JS Energi har utfört på din värmepump. 

Vi erbjuder nu dig en uppgradering till ett serviceavtal för endast 455,- inkl moms för 12 månader. 

Med JS Energis Serviceavtal får ni ut en specialist på Luft/Vatten värmepumpar när den går sönder och ni är placerad som en prioritet 1 kund i vår verksamhet vilket innebär att ni har en påbörjad felsökning inom 4 arbetstimmar genom en kontakt med en servicetekniker.

För att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt kommer vi även ut till dig 1 gång per år och går igenom värmepumpen. I 19% av alla fall har de värmepumpar vi gör service på ett fel som gör att pumpen inte går optimalt och drar mer energi än nödvändigt och i många fall utan att värmepumpen larmar. Det är denna som vi nu utfört på din värmepump och därför erbjuder vi nu dig en uppgradering till ett serviceavtal.

Förutom det har ni även 10% rabatt på alla våra reservdelar, filter och arbete oavsett vad det är som vi gör hos dig runt din värmepump. 

Efter 12 månader av tecknandet av denna uppgradering kommer du få en faktura för en ny avtalsperiod för ordinarie pris (fn 2395,- / år), skulle du då inte vilja fortsätta kontaktar du bara oss när du fått fakturan så stänger vi ner ditt serviceavtal. Det är också efter dessa 12 månader som vi kommer kontakta dig för att boka in din årliga genomgång av värmepumpen. 

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss. Våra tjänster finns till för att hjälpa dig ha så bekymmersfritt ägande av en värmepump som är möjligt. 

För fullständig beskrivning om vad som ingår, se här: https://jsserviceavtal.se/sidor/vad-ingar-servicevtal-underhallsservice