Serviceavtal för värmepumpar anpassade för BRFer

Fler och fler Bostadsrättsföreningar inser styrkan för dess medlemmar och styrelse att ha serviceavtal på sina värmepumpar. Det finns många olika vis som ett serviceavtal för en bostadsrättsförening kan vara uppbyggt, då det är andra behov och ofta andra garantier på värmepumparna för en bostadsrättsförening än vad det är för en normal villakund. 

Bland saker som är viktiga att ta hänsyn till när man ska teckna ett servicevtal för en bostadsrättsförening är vem som äger pumparna, vilka försäkringar finns från tillverkarna (garantier) och vilket ansvar har medlemmen för sin värmepumpar ifall det är en värmepump som sitter lokalt i varje bostad. Sen är det också en viktig del i hur bekymmersfritt värmepumparna ska vara för styrelsen, då det finns olika styrelsen som har olika önskemål om kontrollen av värmepumpen. 

Det finns många saker som påverkar priset för en bostadsrättsförening, vill du veta mer kontakta oss på [email protected] så hör en av våra serviceavtalsspecialister av sig till er för att ta fram ett serviceavtal som passar er förening.